Regressie & reïncarnatie therapie Utrecht
"Where there is ruin, there is hope for a treasure" Rumi

Ervaringen

 Maria:

" Jacintha is een zeer betrokken begeleider. Ze is empathisch, warm en oprecht geïnteresseerd. Ze stelt goeie vragen en weet goed tot de kern door te dringen. Ik voelde me steeds veilig in elke fase van het proces. De sessies bij haar hebben me meer inzicht gegeven in mezelf en een helder licht geworpen op mijn gedrag in relatie tot anderen. 

 


Dick: 

"Onder begeleiding van Jacintha onderging ik een vorig leven sessie. Ik voelde me tijdens deze sessie zeer goed begeleid door haar. Zij was steeds volledig aanwezig en checkte regelmatig hoe het met mij ging. Ze gaf richting aan als ik de weg kwijt raakte en was zeer begripvol tijdens momenten waarop er heftige emoties omhoog kwamen. Ik raad haar zeker aan als therapeut." 

 

Anna:

 "De sessie die ik bij Jacintha heb ondergaan heeft diepe indruk op me gemaakt. Ik had mij tot dan toe niet gerealiseerd dat ik nog steeds rondliep met onverwerkt verdriet dat verbonden was met gebeurtenissen uit mijn kindertijd die ik diep had weggestopt. De impact die een en ander teweeg had gebracht had ik me van tevoren niet gerealiseerd; het overkwam me gewoon. Het is de begeleiding die Jacintha gaf die dit mogelijk heeft gemaakt. De zachtheid en warmte en het begrip dat zij had tijdens de sessie waren een noodzakelijke voorwaarde voor de 7 jarige in mij om zich veilig genoeg te voelen om het verdriet toe te laten. Ik ben nog steeds blij en opgelucht dat ik deze sessie heb gedaan."

http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/460927/Jacobine_Op_Zondag.html

Literatuur: "Morgan, een liefde" Bas Steman