Regressie & reïncarnatie therapie Utrecht
"Where there is ruin, there is hope for a treasure" Rumi

Over mij

Mijn naam is Jacintha Hermans; ik ben afgestudeerd regressie- en reincarnatietherapeut, woonachtig en werkzaam in Utrecht. Al van jongs af aan heeft menselijk gedrag mijn fascinatie: wat maakt dat de een telkens over dezelfde hobbels struikelt daar waar de ander hier overheen lijkt te huppelen? Wat beweegt de mens en hoe beïnvloeden geest en lichaam elkaar? Tijdens mijn opleiding SPH en nadien het werken binnen de gezondheidszorg als begeleider van zowel kinderen als volwassenen hield ik mij bezig met vraagstukken rondom de essentie van hulpverlening. Voor mij persoonlijk bleek het te gaan om de wens bij te kunnen dragen in de persoonlijke groei en ontwikkeling van de ander. Het inspireert me om mensen te begeleiden in het proces naar inzicht en verandering. Tevens ontdekte ik gaandeweg mijn eigen ontwikkelingstraject dat ik dat het liefst wil doen met inspraak van de cliënt zelf en binnen een meer kortstondig traject dan die waar ik in het verleden binnen instellingen tegenaan liep. 

 

In mijn zoektocht naar meer diepgang en andere vormen van hulpverlening kwam ik uiteindelijk terecht bij de SRN, School voor regressie- en reincarnatietherapie Nederland. 

Hier heb ik aan den lijve mogen ervaren dat regressie- en reincarnatietherapie een effectieve manier is om ervaringen te verwerken. Het heeft veel inzichten, bewustwording en bevrijding gebracht in mijn eigen groeiproces. De ervaringen van cliënten waar ik mee heb gewerkt, de mogelijkheden van deze therapievorm en de veranderingen die de sessies teweeg kunnen brengen maken dat ik erg enthousiast ben geraakt om dit vak te willen uitoefenen.

Het fijne van werken als therapeut is dat de cliënt vrijwillig komt met de wens te willen werken aan een specifieke klacht. Ik vind het daarnaast een uitdaging en eer om de ander contact te laten maken met een gebied in zichzelf dat sterk en autonoom is. 


Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je een afspraak maken of vraag je je af of deze therapievorm iets voor je kan betekenen en heb je behoefte aan meer informatie, dan kun je contact met me opnemen via de mail of telefonisch 
Mail: jmahermans@kpnmail.nl

Tel.nr. 06.36168847 
srn-opleiding.nl