Regressie & reïncarnatie therapie Utrecht
"Where there is ruin, there is hope for a treasure" Rumi

Voor wie

In je dagelijks leven kunnen ongewenste gevoelens, gedachten of overtuigingen over jezelf of je omgeving regelmatig opspelen. Ze kunnen je leven dermate beperken en beïnvloeden en een belemmerende factor vormen waardoor je het leven als zwaar of moeizaam gaat ervaren. Op die manier beletten ze jou de dagelijkse realiteit ten volle te ervaren en staan ze je groei en ontwikkeling in de weg. Je weet je er geen raad mee en drukt ze weg. Dit kan veel energie kosten en het gevolg kan zijn dat je vast komt te zitten in bepaalde gedragspatronen waarvan je niet meer zo goed weet hoe je er van af kunt komen. Ergens diep van binnen weet je dat het leven vrijer, meer vervullend en geïnspireerd kan zijn maar je voelt je niet in staat daar bij te komen. Wanneer je dit herkent dan kan deze therapievorm uitkomst bieden. 
Deze therapievorm is geschikt voor een groot scala aan klachten die zich afspelen op mentaal, emotioneel of lichamelijk gebied of een combinatie daarvan. Hierbij kun je denken aan faalangst, onzekerheid, stress, zelfkritiek, een laag zelfbeeld, claustrofobie, vastzittende woede, gevoelens van eenzaamheid, depressies, sterke emoties als angst of verdriet al dan niet verklaarbaar van aard, als ook vraagstukken op het gebied van zingeving. Ook kunnen onverklaarbare fysieke klachten een signaal zijn van het lichaam om ergens naar te gaan kijken. 

De therapie nodigt uit tot het nemen van verantwoording voor het eigen groei- en ontwikkelingsproces en spoort bereidheid tot zelfreflectie aan teneinde nog meer autonomie te kunnen gaan ervaren.